Back

Print

Send to a friend

Save as favourite

47-1-599174562141392024.jpg 47-2-599174582141392024.jpg 47-3-599174582141392024.jpg 47-4-599174592141392024.jpg 47-5-59917403141392024.jpg
Loading...

Garage for sale Lloret de Mar

Object-ID: 599174

€22,000

Specifications

Built size: 10 m2

Description

Location: Center of Lloret de Mar Distance to beach: Just 1 minute walk from the main beach Size: 10 m² Featured Features: Privacy and Security: Closed garage space, ideal to protect your vehicle from inclement weather and possible damage. Comfort and Accessibility: Privileged location in a central area, a few steps from the beach and the main attractions of Lloret de Mar. Ease of Parking: Forget about the complications of looking for parking in an area of high demand and shortage of spaces. Added Value: Perfect for residents, especially in high season when finding parking becomes a challenge. Investment: Great opportunity for both personal use and investment, given the high level of tourism in the area and the constant demand for safe and accessible parking spaces. Competitive price for a parking space in such a privileged location. Don't miss this opportunity to secure a safe and convenient place for your vehicle in the heart of Lloret de Mar. For more information and visits, contact Finques Rosmar today. In compliance with law 3/2917 of February 13, 2018 of the CIVIL CODE OF CATALONIA, which approves the Regulation of Consumer Information in the sale and rental of homes in CATALONIA, the client is informed that the notarial, registration expenses and applicable taxes (ITP or VAT + AJD) and other expenses inherent to the sale are not included in the price.
Ubicación: Centro de Lloret de Mar Distancia a la playa: A solo 1 minuto a pie de la playa principal Tamaño: 10 m² Características destacadas: Privacidad y Seguridad: Plaza de garaje cerrada, ideal para proteger tu vehículo de las inclemencias del tiempo y de posibles daños. Comodidad y Accesibilidad: Ubicación privilegiada en una zona céntrica, a escasos pasos de la playa y de las principales atracciones de Lloret de Mar. Facilidad de Aparcamiento: Olvídate de las complicaciones de buscar aparcamiento en una zona de alta demanda y escasez de plazas. Valor Añadido: Perfecto para residentes, especialmente en temporada alta cuando encontrar aparcamiento se convierte en un desafío. Inversión: Gran oportunidad tanto para uso personal como inversión, dado el alto nivel de turismo en la zona y la constante demanda de plazas de aparcamiento seguras y accesibles. Precio competitivo para una plaza de garaje en una ubicación tan privilegiada. No dejes pasar esta oportunidad de asegurar un lugar seguro y conveniente para tu vehículo en el corazón de Lloret de Mar. Para más información y visitas, contacta con Finques Rosmar hoy mismo. En cumplimiento de la ley 3/2917 del 13 de febrero de 2018 del CODIGO CIVIL DE CATALUNYA, por el que se aprueba el Reglamento de Información al Consumidor en la compraventa y arrendamiento de viviendas en CATALUÑA se informa al cliente que los gastos notariales, registrales e impuestos que le sean de aplicación (ITP ó IVA + AJD ) y otros gastos inherentes a la compraventa no están incluidos en el precio.
Localisation : Centre de Lloret de Mar Distance de la plage : À seulement 1 minute à pied de la plage principale Superficie : 10 m² Fonctionnalités en vedette : Intimité et sécurité : Espace de garage fermé, idéal pour protéger votre véhicule des intempéries et des dommages éventuels. Confort et accessibilité : Emplacement privilégié dans une zone centrale, à quelques pas de la plage et des principales attractions de Lloret de Mar. Facilité de stationnement : Oubliez les complications liées à la recherche de stationnement dans une zone à forte demande et à pénurie de places. Valeur ajoutée : Parfait pour les résidents, surtout en haute saison lorsque trouver un parking devient un défi. Investissement : Excellente opportunité à la fois pour un usage personnel et pour un investissement, compte tenu du niveau élevé de tourisme dans la région et de la demande constante de places de stationnement sûres et accessibles. Prix compétitif pour une place de parking dans un emplacement aussi privilégié. Ne manquez pas cette opportunité de réserver un endroit sûr et pratique pour votre véhicule au cœur de Lloret de Mar. Pour plus d'informations et de visites, contactez Finques Rosmar dès aujourd'hui. Conformément à la loi 3/2917 du 13 février 2018 du CODE CIVIL DE CATALOGNE, qui approuve la réglementation de l'information des consommateurs dans la vente et la location de logements en CATALOGNE, le client est informé que les frais de notaire, d'enregistrement et les taxes applicables ( ITP ou TVA + AJD) et autres frais inhérents à la vente ne sont pas inclus dans le prix.
Ubicació: Centre de Lloret de Mar Distància a la platja: A només 1 minut a peu de la platja principal Mida: 10 m² Característiques destacades: Privadesa i Seguretat: Plaça de garatge tancada, ideal per protegir el teu vehicle de les inclemències del temps i de possibles danys. Comoditat i Accessibilitat: Ubicació privilegiada en una zona cèntrica, a poca distància a peu de la platja i de les principals atraccions de Lloret de Mar. Facilitat d'Aparcament: Oblida't de les complicacions de buscar aparcament a una zona d'alta demanda i escassetat de places. Valor afegit: Perfecte per a residents, especialment en temporada alta quan trobar aparcament es converteix en un desafiament. Inversió: Gran oportunitat tant per a ús personal com inversió, atès l'alt nivell de turisme a la zona i la demanda constant de places d'aparcament segures i accessibles. Preu competitiu per a una plaça de garatge a una ubicació tan privilegiada. No deixis passar aquesta oportunitat d'assegurar un lloc segur i convenient per al teu vehicle al cor de Lloret de Mar. Per a més informació i visites, contacta amb Finques Rosmar avui mateix. En compliment de la llei 3/2917 de 13 de febrer de 2018 del CODI CIVIL DE CATALUNYA, pel qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor a la compravenda i arrendament d'habitatges a CATALUNYA s'informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin aplicables (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan incloses en el preu.
... more >>

Ask for more info

We speak:

1027 1034 1033 1036 1031 1049 1040 1043

Contact details

By clicking on "Send" you accept our Privacy Policy

* = Required

Provider

}